Η ιστορική χειραψία της Κιμ Γιο Γιονγκ με τον Μουν Γιαε-ιν

Η ιστορική χειραψία της Κιμ Γιο Γιονγκ με τον Μουν Γιαε-ιν

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ η εκπρόσωπος της Βόρειας Κορέας και αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιονγκ αντάλλαξε χειραψία με τον πρόεδρο της Νοτίου Κορέας, Μουν Γιάε-ιν!

Κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες θα φαινόταν απίστευτο συνέβη κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Όπως ήταν γνωστό η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Γιονγκ βρέθηκε στην Νότια Κορέα και εκπροσώπησε την πατρίδα της!

Μάλιστα, είστε είχε μία εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της Νοτίου Κορέας, Μουν Γιάε ιν, αλλά και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Όλοι τους κάθισαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μπουθ με τη φωτογραφία από τη χειραψία της Κιμ Γιο Γιονγκ με τον Μουν Γιάε-ιν να κάνει όπως ήταν φυσιολογικό το γύρο του κόσμου. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι διοργανωτές επέλεξαν ως βασικό θέμα της τελετής έναρξης την ειρήνη θέλοντας προφανώς να στείλουν ένα μήνυμα στη Βόρεια Κορέα και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δείτε φωτογραφίες από την κοινή παρουσία τους.

Η χειραψία της Κιμ Γιο Γιονγκ με τον Μουν Γιάε-ιν

Ο πρόεδρος της βουλής της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ χαιρετά τον πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ.

Κιμ Γιο Γιονγκ και Κιμ Γιονγκ Ναμ παρακολουθούν την τελετή έναρξης.

Το πρωθυπουργικό ζευγάρι της Νότιας Κορέας (αριστερά με τα λευκά μπουφάν) δίπλα τους ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με τη σύζυγο του Κάρεν Πενς και πίσω τους η αντιπροσωπεία της Βόρειας Κορέας.

Photo credits: AP Photo/Patrick Semansky, Pool

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24