Στο Ηράκλειο ο Συναδινός

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε ο  γγΑ Ιούλιος Συναδινός με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Α΄ Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού Κρήτης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο ο κ. Συναδινός συναντήθηκε  με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό Βασίλειο και τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού  κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο με τους οποίους συζήτησε για θέματα αθλητικών υποδομών της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΕΑΚ Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, ενώ ακολούθησε επίσκεψή του στο κολυμβητήριο, όπου παρακολούθησε τη διεξαγωγή του προγράμματος κολύμβησης της γ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων, που εξελίσσεται με τεράστια επιτυχία στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Συναδινός πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης "Λίντο", που αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα για τα οποία σχεδιάζεται η αποκατάστασή τους.

Επιπλέον συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ανωγείων κ. Καλλέργη Μανώλη στα Ανώγεια, με τον οποίο συζήτησε θέματα ανάπτυξης αθλητικών δράσεων και υποδομών στα Ανώγεια, δεδομένου ότι στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2017 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έχει ενταχθεί το έργο "Συντηρήσεις υποδομών Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων"   προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24