Ημέρα ΠΑΟΚ με συγκέντρωση τροφίμων

Ημέρα ΠΑΟΚ με συγκέντρωση τροφίμων

Με κεντρικό σύνθημα "ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει και προσφέρει" ο ΑΣ ξεκίνησε την διαδικασία συγκέντρωσης τροφίμων στο πλαίσιο της "ημέρας" του συλλόγου.

Για έβδομη χρονιά, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δίνει συνέχεια στην "ημέρα" του συλλόγου, αντί γιορτής, στην οποία και θα κορυφωθεί η συγκέντρωση τροφιμων που δίνονται για την ενίσχυση των συσσιτίων των Μητροπόλεων. Στην ανακοίνωσή του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ φέτος συμπληρώνει 92 χρόνια περήφανης ιστορίας. Τα τελευταία έξι χρόνια, αντί άλλων εκδηλώσεων, η οικογένεια του Δικεφάλου, διοργανώνει την «Ημέρα ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε ιερών Μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί όπως συνηθίζεται στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Σάββατο 5 Μαΐου 2018 από τις 09.00 πμ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Πλατανιάς.

Η ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης φέτος θα είναι ότι το κεντρικό σύνθημα πλέον δε θα είναι το «ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει», αλλά αυτό που επιβάλλουν οι καιροί και οι καταστάσεις που ζούμε. «Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει»

Όπως γίνεται αντιληπτό, η θεματική αναφορά της εκδήλωσης, γίνεται με αφορμή την κατάφωρη αδικία που υφίσταται το ποδοσφαιρικό τμήμα και οδηγεί στην απώλεια ενός σημαντικού τίτλου.

Γι΄αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και  το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά  θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα  «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας  την Σάββατο 5 Μαΐου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  2310 988.000 ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Σ. ΠΑΟΚΠανθεσσαλονίκειος

Αθλητικός

Όμιλος

Κωνσταντινουπολιτών".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24