ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλορεντίνο Πέρεθ: Σχεδιάζει αγώνα Ναδάλ - Φέντερερ στο Μπερναμπέου

Europe's Roger Federer, left, and Rafael Nadal, right, celebrate after defeating World's Jack Sock and Sam Querrey in their Laver Cup doubles tennis match against in Prague, Czech Republic, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)
Europe's Roger Federer, left, and Rafael Nadal, right, celebrate after defeating World's Jack Sock and Sam Querrey in their Laver Cup doubles tennis match against in Prague, Czech Republic, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να διοργανώσει παιχνίδι τένις στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ανάμεσα στους δύο κορυφαίους του αθλήματος, τον Ράφα Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "ΑΒC", o Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζει κάτι εξαιρετικά πρωτοποριακό. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να διοργανώσει έναν αγώνα τένις ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Ρότζερ Φέντερερ, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ εξήγησε σε μέλη του συμβουλίου της "βασίλισσας" την ιδέα του να φιλοξενηθεί ο αγώνας αυτός στο Μπερναμπέου, ευελπιστώντας να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει ρεκόρ προσέλευσης θεατών, αφού θα αγωνιστούν οι δύο κορυφαίοι τενίστες, με τους περισσότερους τίτλους Grand Slam στην ιστορία του αθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως Ναδάλ ο οποίος είναι και οπαδός της Ρεάλ, έχει ήδη ενημερωθεί και είναι θετικός.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Πέρεθ έχει ήδη επικοινωνήσει και με τους υπεύθυνους του γηπέδου, προκειμένου να σχεδιαστεί ο τρόπος που θα στηθεί το κορτ.

Βέβαια τίποτα δεν έχει κανονιστεί ακόμη καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με το που τελειώσουν οι εργασίες της ανακαίνισης του Μπερναμπέου, σαν εγκαίνια του νέου γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ