EXTREME SPORTS

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις extreme sports στο σπίτι σου

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις extreme sports στο σπίτι σου

Ένας κόσμος ατελείωτης ψυχαγωγίας και παράλληλης αδρεναλίνης "ανοίγει" στο σαλόνι σου. Και στην τηλεόρασή σου.

Ας ξεκινήσουμε με μια αλήθεια. Δεν έχουν όλα τα σπορ την ίδια δημοτικότητα. Υπάρχουν κι αυτά που είναι κάπως "παρεξηγημένα". Όταν λέμε "παρεξηγημένα" εννοούμε ότι δεν είναι παντού διαδεδομένα όσο τα υπόλοιπα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ή ότι δεν έχουν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε και τα extreme sports.

Δύσκολα θα πεις σε έναν φίλο σου "έλα σπίτι σήμερα να αράξουμε, να φάμε και να δούμε αναρρίχηση". Με τη Redbull TV και τη WIND VISION, μπορείς να δώσεις σε αυτά τα, αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, αθλήματα την προσοχή που τους αξίζει.

In this Tuesday, Jan. 19, 2016 photo, Iranian rock climber, Farnaz Esmaeilzadeh, scales a natural cliff in a mountainous area outside the city of Zanjan, some 330 kilometers (207 miles) west of the capital Tehran, Iran. Esmaeilzadeh, 27, who has been climbing since she was 13, has distinguished herself in international competitions despite the barriers she faces as a female athlete in conservative Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
In this Tuesday, Jan. 19, 2016 photo, Iranian rock climber, Farnaz Esmaeilzadeh, scales a natural cliff in a mountainous area outside the city of Zanjan, some 330 kilometers (207 miles) west of the capital Tehran, Iran. Esmaeilzadeh, 27, who has been climbing since she was 13, has distinguished herself in international competitions despite the barriers she faces as a female athlete in conservative Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP

Από τη μία, έχεις τα κανάλια Novasports για να βλέπεις κατά βάση ποδόσφαιρο και μπάσκετ με κορυφαία πρωταθλήματα από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο και ακόμη πέντε κανάλια για extreme sports. Έχουμε και λέμε: Extreme sports, motorVISION, GINX, Nautical channel, Outdoor channel. Γιατί μια μέρα μπορεί να μην θες να δεις πάλι ποδόσφαιρο και να θες να δεις κάτι άλλο, ελκυστικό με διαφορετικό τρόπο, όπως surf η skydiving ή κάτι σε μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Από την άλλη έχεις τη RedΒull TV, την καλύτερη extreme sports πλατφόρμα παγκοσμίως, στην οποία μπορείς να έχεις πρόσβαση κι εσύ, από το κινητό σου. Με τη WIND VISION μπορείς αυτό το application να το μεταμορφώσεις σε εμπειρία, βλέποντας τα προγράμματα που σου προσφέρει στην τηλεόρασή σου, σε τέλεια ανάλυση. Τι καλύτερο;

Αθλητικά event, esports, φεστιβάλ μουσικής, ταινίες για extreme sports, σχετικά videos, ντοκιμαντέρ και shows που θα σε κάνουν να "κολλήσεις".

Make it or break it

Το "Don't crack under pressure: Make it or break it" είναι ένα από αυτά. Είτε πρόκειται για σκι στις πιο απότομες βουνοκορφές, είτε για καταδύσεις σε "αγνωστα" νερά, αυτό το πρόγραμμα εστιάζει περισσότερο στους πρωταγωνιστές. Η πίεση για τους αθλητές των extreme sports είναι μια δύναμη πιο ισχυρή από την βαρύτητα. Αντέχουν ή θα καταρρεύσουν; Δεν λέμε άλλα, τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Moto Spy

Αν είσαι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τότε σίγουρα θα σου αρέσει το "Moto Spy". Ουσιαστικά είναι αυτό που λέει και το όνομά του, δηλαδή ένα show - κατάσκοπος. Μέσα από videos παρακολουθείς τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές των extreme sports και τη ζωή τους ανάμεσα στους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν. Και τους αγώνες φυσικά.

Πάντα δεν ήθελες να ξέρεις τι προετοιμασία μπορεί να κάνει ένας τέτοιος αθλητής; Ε, καιρός να μάθεις.

Flying bulls

Κι αν δεν σε ικανοποιεί κάτι από αυτά, υπάρχει πάντα και το αγαπημένο "Flying bulls". Ό,τι πιο εντυπωσιακό θα δεις. Αν δε σκεφτείς ότι μπορείς να το βλέπεις και στην τηλεόρασή σου η εμπειρία "ξεφεύγει", πάει σε άλλο level. Στο Flying bulls θα δεις τα μεγαλύτερα airshows του κόσμου και θα σου "κοπεί" η ανάσα. Θα σου αρέσει 100%, αφού έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις και εικόνα από ψηλά.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δεις extreme sports στο σπίτι σου

Αυτά είναι μόνο μερικά ενδεικτικά παραδείγματα. Στη λίστα θα μπορούσε (εννοείται) να είναι και το WRC. Στη RedΒull TV θα βρεις αυτά κι ακόμη περισσότερα. Ξεκίνα την περιήγηση.

ΣΤΗΝ TV ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ

Με τη WIND VISION έχεις τη δυνατότητα να εμπλουτίσεις το περιεχόμενό σου με ό,τι μπορείς να φανταστείς, αφού έχεις πρόσβαση σε αμέτρητες εφαρμογές AndroidTV. Ουσιαστικά κατεβάζεις όποια εφαρμογή θες από το Google Play Store και εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σου. Το περιεχόμενο είναι free, μπορείς ούτως ή άλλως να το βλέπεις στο κινητό σου, όμως η εμπειρία του να βλέπεις κάτι τόσο θεαματικό στην τηλεόραση είναι τελείως διαφορετική. Γι' αυτό και η RedBull TV θα γίνει η αγαπημένη σου.

Ενώ βρίσκεσαι σε κάποιο Android app, δεν το καταλαβαίνεις. Νιώθεις ότι βρισκεσαι σε ένα περιβάλλον και μπορείς να μεταβείς στο περιεχόμενο που θες πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν πάλι βλέπεις κάτι στο κινητό σου, μπορείς στο "πι και φι" να "φορτώσεις" το περιεχόμενο στην τηλεόρασή σου, αφού ο αποκωδικοποιητής της WIND VISION σου δίνει τη δυνατότητα για ασύρματη μετάδοση μέσω Chromecast.

Αλήθεια, αυτή τη δυνατότητα θα την λατρέψεις. Μήπως τελικά άρχισες να πιστεύεις ότι τα extreme sports δεν θα έπρεπε να είναι παρεξηγημένα; Αχα.

TAGS EXTREME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ