ΒΟΛΕΪ

Βόλεϊ: Η Μόντενα ετοιμάζει μεταγραφή βόμβα με Νγκάμπετ

France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Η Μόντενα θέλει να χτίσει μία πανίσχυρη ομάδα και για αυτό το λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του Έρβιν Νκγαμπέτ από την Ζενίτ.

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα έχουμε τον τελικό του Champions League στο βόλεϊ ανδρών εκεί όπου για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Ζενίτ θα αντιμετωπίσει την Λούμπε. Οι δυο τους πέρσι είχανε προσφέρει έναν απίστευτο τελικό στους φίλους του βόλεϊ και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Μόνο που ο συγκεκριμένος τελικός μπορεί να φέρει εξελίξεις και στις δύο ομάδες.

Ήδη, ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων βόλεϊ στα κορυφαία πρωταθλήματα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και πολλές μεταγραφές αναμένεται να ανακατέψουν την τράπουλα. Για παράδειγμα οι δύο φιναλίστ του τελικού θα χάσουν δύο από τα αστέρια τους.

Ο Ματ Άντερσον θα φύγει από τη Ζενίτ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μόντενα, ενώ ο Τσέβεταν Σοκόλοφ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λούμπε για χάρη της Ζενίτ. Η ρωσική υπερδύναμη δεν αποκλείεται να χάσει κι άλλον βασικός της παίκτη από τη Μόντενα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρβιν Νγκαμπέτ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ιταλική ομάδα, όμως η διοίκηση της Μόντενα θέλει να δημιουργήσει μία υπερομάδα για τη νέα σεζόν. Έτσι, ήδη εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα μπορούσε να κάνει ξανά δικό της τον Νγκαμπέτ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσει το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Γάλλου ακραίου η οποία ανέρχεται στις 300.000.

Αν τα καταφέρει και παράλληλα, ο νέος προπονητής της ομάδας πείσει τον Ιβάν Ζαΐτσεφ να παραμείνει και να μην πάει στην Λούμπε για να αντικαταστήσει τον Σοκόλοφ τότε η Μόντενα θα φτιάξει μία πανίσχυρη ομάδα.

Photo credits: AP Photo/Matt Rourke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ