ΒΟΛΕΪ

Πανναξιακός: Απέκτησε την Μπράιαν η ομάδα της Νάξου

Πανναξιακός: Απέκτησε την Μπράιαν η ομάδα της Νάξου

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Πανναξιακού ανακοίνωσε την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγώνιας, Κένεντι Μπράιαν, η οποία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της Νάξου.

Μπορεί ο Πανναξιακός να πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία, όμως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου προχώρησε στην απόκτηση της Αμερικανίδας ακραίας, Κένετι Μπράιαν.

Πρόκειται για μία αθλήτρια η οποία ήδη έχει εικόνες από το εξωτερικό αφού μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Virginia αγωνίστηκε σε Γαλλία, Κορέα, Φιλιππίνες και Ινδονησία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αμερικανικής υπηκοότητας αθλήτρια, Κένεντι Μπράιαν, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Κένεντι Μπράιαν είναι 24 ετών (29 Μαΐου 1994) έχει ύψος 1,85μ. αγωνίζεται ως ακραία / διαγώνια και θα ενισχύσει καθοριστικά το υπάρχον ρόστερ στην προσπάθεια του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Η προσθήκη της Kennedy Bryan για να ενισχυθεί το ρόστερ ,πραγματοποιήθηκε από επιχειρηματίες του νησιού που ζήτησαν από τον κ. Κωστακόπουλο να επιλέξει μια αθλήτρια και την πρόσφεραν στην ομάδα. Η διοίκηση τους ευχαριστεί και σέβεται την επιθυμία τους να μην ανακοινωθούν τα ονόματα τους.

Προηγούμενες ομάδες:

2012-2016 Virginia Tech Hokies (ΗΠΑ)

2016-2017 Evreux Volley-Ball (Γαλλία)

2016-2017 Korea Expressway Corporation(Κορέα)

2017-2018 PSL F2 Logistics (Φιλιππίνες)

2017-2018 PSL F2 Logistics (Φιλιππίνες)

2018-2018 Bandung BJB (Ινδονησία)

Καλωσορίζουμε την νέα μας αθλήτρια στην ομάδα και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ