ΒΟΛΕΪ

Ορφανός: "Ένιωσα απίστευτη θλίψη μέσα μου"

VOLLEYLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
VOLLEYLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, τόνισε πως ένιωσε θλίψη για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Μπάιρον Φέργκιουσον.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης από οπαδούς που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο του Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κατήγγειλε ότι έπεσε ο Μπάιρον Φέργκιουσον. Ο 31χρονος κεντρικός είχε έντονη λογομαχία και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσει.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θέμα και για αυτό το λόγο θα στείλουν βίντεο στην παγκόσμια και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ορφανός ο οποίος ήταν δίπλα στο συμβάν και ήταν από τους πρώτους που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον κεντρικό από τις Μπαχάμες. "Δυστυχώς για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα γήπεδα του βόλεϊ έζησα από κοντά ένα ρατσιστικό επεισόδιο και πραγματικά ένιωσα απίστευτη θλίψη μέσα μου" έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, ενώ ανέβασε μία φωτογραφία κατά του ρατσισμού.

Εντός της ημέρας αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από τον Ηρακλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ