ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: Έκλεισε στους ξένους με τον Φρομ

Ολυμπιακός: Έκλεισε στους ξένους με τον Φρομ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κρίστιαν Φρομ, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η τετράδα των ξένων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέσα σε μόλις δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση της Volley League, ο Ολυμπιακός έκλεισε την τετράδα των ξένων για την επόμενη σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κρίστιαν Φρομ, με τον 30χρονο ακραίο να προστίθεται στη "μηχανή" τους, δημιουργώντας δίδυμο με τον Νίκολα Μιγαΐλοβιτς. Πλέον, απομένουν οι τελευταίες κινήσεις από τη εγχώρια αγορά για να κλείσει το ρόστερ.

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κρίστιαν Φρομ. Ο διεθνής Γερμανός ακραίος (ημ. Γέννησης 15/08/1990), ύψους 2.04μ. υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Κρίστιαν Φρομ ανέφερε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ολυμπιακό γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά και θετικά πράγματα για το σύλλογο. Ειδικά για το πόσο επαγγελματικός και φιλόδοξος σύλλογος είναι. Εννοείται ότι θέλω να παλέψω για να κατακτήσουμε κάθε τίτλο και είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ