ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: 31 ματς αήττητος, απομένουν δύο για να σπάσει το ρεκόρ του Ηρακλή

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 31 ματς αήττητος στο πρωτάθλημα και μπορεί να σπάσει το ακατάρριπτο εδώ και 12 χρόνια ρεκόρ του Ηρακλή (32 αγώνες) στη μεταξύ τους αναμέτρηση σε δύο εβδομάδες.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Volleyleague των ανδρών ο Ολυμπιακός ο οποίος επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη. Για τους λάτρεις των αριθμών οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 11 διαδοχικές νίκες τους επί των πράσινων, ενώ συνολικά μετρούν ένα επί μέρους 26-1 τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Βέβαια, το μεγάλο ρεκόρ που κυνηγά ο Ολυμπιακός είναι άλλο και αφορά αυτό των αήττητων αγώνων.

Η κορυφαία επίδοση στη σχετική κατηγορία ανήκει στον Ηρακλή. Ο "γηραιός" έχει σερί των 32 νικών στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2005-06 (31 αγώνες) και μία αγωνιστική από τη σεζόν 2006-07. Με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός έφτασε τις 31 νίκες. Για την ακρίβεια μετρά τριάντα από πέρσι (22 αγώνες κανονικής περιόδου και οκτώ από τα πλέι οφς) και μία αυτή κόντρα στους πράσινους.

Έτσι, το επόμενο Σάββατο θα υποδεχτούν την Κομοτηνή και με νίκη θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ του Ηρακλή και μία εβδομάδα αργότερα θα έχουν την ευκαιρία να το "σπάσουν". Μόνο που η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο γηραιός να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί το ρεκόρ του. Αυτό συμβαίνει διότι για την τέταρτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή και μόνο εάν τον νικήσει θα σπάσει το ρεκόρ του φτάνοντας τις 33 νίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ