LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Λιγκ Καπ βόλεϊ: Στον Άγιο Θωμά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε επίσημα ότι ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί στις 19/02 στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οριστικά στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα διεξαχθεί τελικά ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου (18.00). Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να διεξαχθεί ο αγώνας στο κλειστό του ΟΑΚΑ αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (21/9) σε συνδυασμό με το χρόνο που χρειάζεται να τοποθετηθεί και να αφαιρεθεί το τάραφλεξ, αλλά και το αίτημα της αστυνομίας για μετάθεση του αγώνα βόλεϊ εάν αυτός διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ αφού στο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα παίζει η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό οδήγησαν στην διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως ο Β΄τελικός του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" 2019-20 θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και όχι στο Ο.Α.Κ.Α όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Η αλλαγή έγινε λόγω λειτουργικών ζητημάτων με το Ο.Α.Κ.Α. αλλά ζητημάτων ασφαλείας καθώς την ίδια ημέρα υπάρχει στο ΟΑΚΑ αγώνας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: Πράσινη ολική ανατροπή στον πρώτο τελικό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: Τα highlights της πράσινης ανατροπής
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έτσι κατακτούν το Λιγκ Καπ οι δύο ομάδες
TAGS LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ