ΒΟΛΕΪ

Έτοιμος να αναλάβει τον ΠΑΟΚ ο Ελγκέτα!

Έτοιμος να αναλάβει τον ΠΑΟΚ ο Ελγκέτα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χόρχε Ελγκέτα είναι το απόλυτο φαβορί για την αντικατάσταση του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση για την απόλυση του Γιάννη Καλμαζίδη από τον πάγκο της ομάδας, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" ήταν σε προχωρημένες επαφές με προπονητή.

Αυτός ήταν ο Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε "τελειώσει" από τον ΠΑΟΚ με το τέλος του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Οι επαφές για την αναζήτηση του κόουτς που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στα πλέι οφ ξεκίνησε αμέσως.

Ο Χόρχε Ελγκέτα είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ως αθλητής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Ελλάδα στην Ορεστιάδα, τη Νίκαια, την ΕΑ Πατρών και τον Ολυμπιακό, ενώ πέρασε από τον πάγκο της ΑΕΚ το 2014 αλλά αποχώρησε λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι κιτρινόμαυροι και είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και αρκετοί παίκτες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ