ΒΟΛΕΪ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ούτε 24ώρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη Volleyleague ο Γιάννης Καλμαζίδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι του Γιάννη Καλμαζίδη και του ΠΑΟΚ χώρισαν. Ο Έλληνας προπονητής και η διοίκηση του "δικεφάλου του Βορρά" έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης πλήρωσε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας κάτι για το οποίο δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Η φετινή χρονιά για το ΠΑΟΚ έχει περάσει από 40 κύματα από το περασμένο καλοκαίρι με τα προβλήματα τραυματισμού και τις ατυχίες να είναι διαδοχικές. Ο Έλληνας κόουτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου (οι μοναδικοί τίτλοι στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ).

Πλέον, ο ΠΑΟΚ αναζητεί τον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη κοντά σε συμφωνία με άλλον κόουτς, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στα πλέι οφ τα οποία ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη (30/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του σε όλο το διάστημα της συνεργασίας με τον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Η σχέση του σωματείου με τον Γιάννη Καλμαζίδη παραμένει άριστη, τη δεδομένη όμως στιγμή η διακοπή της συνεργασίας θεωρήθηκε αναγκαία για το καλό και των δυο πλευρών".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ