Δεν πέθανε από πνιγμό ο γιος του Μιλίνκοβιτς

Η Γιέλενα Μιλίνκοβιτς αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν πέθανε τελικά από πνιγμό αλλά σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση είχε εγκεφαλική αιμορραγία.

Νέα διάσταση παίρνει η οικογενειακή τραγωδία που βιώνει ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς. Μπορεί τα αρχικά σενάρια να έκαναν λόγο για πνιγμό του 13χρονου γιου του, Λούκα, όμως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι τελικά ήταν άλλη η αιτία.

Συγκεκριμένα, ο Λούκα είχε εγκεφαλική αιμορραγία πριν χάσει τις αισθήσεις του και τελικά πνιγεί.

Την αποκάλυψη έκανε η  μητέρα του 13χρονου, Γιέλενα: "Ο γιατρός μου είπε πως υπήρξε εγκεφαλική αιμορραγία. Γι' αυτό έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε. Γεννήθηκε στο νησί Μπρατς της Κροατίας. Κολυμπούσε από δύο χρονών. Στον Δούναβη, στον Ωκεανό, στη θάλασσα. Ήταν αθλητής και περνούσε τον χρόνο του, με διάφορα σπορ όπως το ποδήλατο και το μπάσκετ".

Αμέσως μετά δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη και την οργή της για το αναπάντητο "γιατί" της τεράστιας απώλειας: "Γιατί σε αυτόν; Δεν μπορώ να πιστέψω πως το παιδί μου δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και τώρα περιμένουμε τις διαδικασίες από την Πρεσβεία. Δεν φεύγω χωρίς αυτόν, δεν φεύγω χωρίς το παιδί μου...".

Photo credits: AP Photo/Itsuo Inouye

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24