ΒΟΛΕΪ

Ανδρεάδης: "Πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιάς μου!"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ / VOLLEY LEAGUE / PLAY OFF (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ / VOLLEY LEAGUE / PLAY OFF (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γιώργος Πετρέας μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Ανδρέας Ανδρεάδης και Γιώργος Πετρέας μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 και τους Κώστα Ασημακόπουλο και Γιάννη Λαμπίρη. Αναλυτικά όσα δήλωσαν για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχικά, ο Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, διότι πήρα το πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιά μου. Ο τίτλος κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι, που νικήσαμε 3-2.

Στο Κύπελλο υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ, αφού λέγαμε ότι τον έχουμε, καθώς στο πρωτάθλημα τον είχαμε νικήσει και εντός έδρας και στην Πυλαία. Όταν δεν είσαι ταπεινός και μετρημένος αυτό γυρνάει μπούμερανγκ. Ευτυχώς χάσαμε το Κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα, που για μένα είναι το πιο σημαντικό".

Για την επόμενη σεζόν: "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είμαι φέρελπις στα 37 και θα παραμείνω στην ομάδα".

Για το που το αφιερώνει το πρωτάθλημα: "Στον υιό μου".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πετρέας συμπλήρωσε: " Νιώθω πολύ ωραία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ο λόγος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Δείξαμε ποιος είναι ο καλύτερος, αφού πήραμε αήττητοι το πρωτάθλημα, ενώ εντός συνόρων είχαμε μία ήττα όλη τη σεζόν, την οποία με την απόδοσή μας στους τελικούς τη… σβήσαμε.

Η ομάδα μας είναι άκρως επιτυχημένη και τα συναισθήματά μας είναι πολύ όμορφα. Είναι μία ομάδα στολίδι για την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δεχθήκαμε πολλή πίεση και ακόμα και τα παιχνίδια που τα πήραμε με 3-0, εμείς τα κάναμε να φαίνονται εύκολα".

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει το πρωτάθλημα: "Στη μητέρα μου. Έχει περάσει ένα πολύ δύσκολο μήνα και ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για να την κάνω χαρούμενη. Θέλω να της πω πως την αγαπάω, μέσα από την καρδιά μου".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του Γιώργου Πετρέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ