ΤΕΝΙΣ

Χάλεπ: "Έπαιξα το καλύτερο ματς της ζωής μου"

Romania's Simona Halep poses with the trophy after defeating United States' Serena Williams during the women's singles final match on day twelve of the Wimbledon Tennis Championships in London, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Romania's Simona Halep poses with the trophy after defeating United States' Serena Williams during the women's singles final match on day twelve of the Wimbledon Tennis Championships in London, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Σιμόνα Χάλεπ τόνισε μετά την κατάκτηση του Wimbledon πως κόντρα στην Σερένα Γουίλιαμς έκανε πιθανότατα τον καλύτερο αγώνα της ζωής.

Το δεύτερο τίτλο της σε Grand Slam κατέκτησε η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα παίζοντας τρομερό τένις ισοπέδωσε την Σερένα Γουίλιαμς με 6-2, 6-2 και κατέκτησε το Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Μετά τον μεγάλο της θρίαμβο παραδέχτηκε πως έπαιξε έναν από τους καλύτερους, αν οχι τον καλύτερο αγώνα της καριέρας της.

"Νομίζω ότι έπαιξα το καλύτερο ματς της ζωής μου. Ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο που ήταν να μείνω επιθετική και να μην την αφήσω να ελέγξει τα ράλι. Νομίζω τα κατάφερα καλά!

Αποφάσισα πώς θα παίξω σήμερα το πρωί! Ήξερα από το παρελθόν ότι δεν είχα άλλη ελπίδα. Υπήρχε άγχος και νεύρα αλλά αυτή τη φορά τα διαχειρίστηκα θετικά!

Η παρουσία του Ντάρεν Κέιχιλ μου έδωσε ακόμα μεγαλύτερη πίστη ότι μπορώ να κερδίσω σήμερα. Μπορεί να μην είναι ο τωρινός προπονητής μου και να έχω ικανή ομάδα γύρω μου, αλλά και μόνο η παρουσία του βοηθά!.

Μόνο σήμερα, πίστεψα ότι μπορώ να κερδίσω το Wimbledon! Δεν έχω ιδέα τι γίνεται τώρα στη Ρουμανία! Αλλά έχω να πάω και στον χορό των πρωταθλητών, οπότε θα είμαι εδώ προς το παρόν!” τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ