ΤΕΝΙΣ

US Open: Στους "16" χωρίς να χάσει σετ ο Μεντβέντεφ

Daniil Medvedev, of Russia, returns a shot to J.J. Wolf, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Daniil Medvedev, of Russia, returns a shot to J.J. Wolf, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Εκμεταλλευόμενος και την ευνοϊκή κλήρωση που αναμφισβήτητα είχε, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στους "16" του US Open δίχως ακόμα να έχει χάσει σετ.

Χρωστούμενα από πέρσι έχει με το Αμερικανικό Όπεν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο 24χρονος Ρώσος είχε φτάσει στον τελικό της περσινής διοργάνωσης χάνοντας στις λεπτομέρειες τον τίτλο από τον Ραφαέλ Ναδάλ και έχει επιστρέψει με έναν και μόνο στόχο: να πάρει το τρόπαιο του νικητή.

Και, μέχρι στιγμής, τα έχει πάει περίφημα μιας και θα βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά έχοντας 9/9 κερδισμένα σετ και πολύ λίγο χρόνο παραμονής στο κορτ.

Με μια ακόμα σταθερά καλή εμφάνιση από όλες τις πλευρές, ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 3-0 σετ του 21χρονου Αμερικανού Τζον-Τζέφρι Γουλφ, 6-3, 6-3, 6-2 και θα είναι παρών στον 4ο γύρο της διοργάνωσης περιμένοντας τον αντίπαλο του από το αμφίρροπο ματς Φούτσοβιτς - Τιάφο. Τρομερά σοβαρός και προσηλωμένος στον στόχο ο Μεντβέντεφ, είχε το τρομερό 70% σε κερδισμένα break points (7/10) κόντρα στον αντίπαλο του που ξεπέρασε ήδη κάθε προσδοκία για να φτάσει στους "32" της διοργάνωσης.

Πετυχαίνοντας δύο bagels (!), ένας ακόμη Ρώσος, ο Αντρέι Ρούμπλεφ ισοπέδωσε τον Σαλβατόρε Καρούζο με 6-0, 6-4, 6-0 και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στους "16" του US Open περιμένοντας, κατά πάσα πιθανότητα, εκεί τον Ματέο Μπερετίνι.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ