ΤΕΝΙΣ

US Open: Πρόκριση στα ημιτελικά για Ναδάλ

Rafael Nadal, of Spain, reacts after defeating Diego Schwartzman, of Argentina, in straight sets during the quarterfinals of the U.S. Open tennis tournament, early Thursday, Sept. 5, 2019, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Rafael Nadal, of Spain, reacts after defeating Diego Schwartzman, of Argentina, in straight sets during the quarterfinals of the U.S. Open tennis tournament, early Thursday, Sept. 5, 2019, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP PHOTO/SETH WENIG

Ο Ράφα Ναδάλ επικράτησε 3-0 σετ (6-4, 7-5, 6-2) του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεαρό Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του US Open πανηγύρισε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας, Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 3-0 σετ του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν σε 2 ώρες και 46 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον νεαρό Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο.24).

Ο Ναδάλ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στον Σβάρτσμαν (Νο.21) και πήρε το πρώτο σετ με 6-4. Στο δεύτερο, ο Αργεντινός τενίστας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά τελικά ο Ισπανός σταρ το πήρε με 7-5. Το τελευταίο σετ αποδείχθηκε μία τυπική διαδικασία, με τον Ναδάλ να επικρατεί 6-2 και να κάνει το "8 στα 8" απέναντι στον Σβάρτσμαν.

Η αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Μπερετίνι θα διεξαχθεί την Παρασκευή, ενώ ο έτερος ημιτελικός είναι μεταξύ του Ρώσου Ντανιίλ Μενβέντεφ (Νο.5) και του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.78).

Photo Credits: AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ