ΤΕΝΙΣ

US Open: Όλα δείχνουν πως θα γίνει

Rafael Nadal, of Spain, holds up the championship trophy after defeating Daniil Medvedev, of Russia, to win the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa)
Rafael Nadal, of Spain, holds up the championship trophy after defeating Daniil Medvedev, of Russia, to win the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Charles Krupa) AP

Το US Open, παρά την απροθυμία πολλών αθλητών, αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι κορυφαίοι τενίστες της ATP έχουν εκφράσει την απροθυμία τους να κάνουν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη για τη συμμετοχή τους στο US Open, όλα δείχνουν ότι το τελευταίο Grand Slam της σεζόν θα πραγματοποιηθεί.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα σε ελάχιστα 24ωρα με τις πιθανότητες να είναι σαφώς υπέρ της διεξαγωγής από όσα βγαίνουν μέσα από στελέχη της USTA.

Ο Κρις Βίντμαγιερ, υπεύθυνος επικοινωνίας της USTA μίλησε στο ESPN και τα όσα ανέφερε συνηγορούν στην αισιοδοξία που υπάρχει ότι θα δούμε δράση στη Νέα Υόρκη στις 31 Αυγούστου (αλλά και νωρίτερα με το τουρνουά του Σινσινάτι που μάλλον μετακομίζει και αυτό στη Νέα Υόρκη).

"Ακολουθούμε κάθε βήμα στην προσπάθεια επανεκκίνησης που κάνουμε προκειμένου να ανακοινώσουμε επίσημα το US Open στις ημερομηνίες που έχουμε προαναγγείλει. Η ανακοίνωση θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες. Το κλίμα είναι θετικό και όλα πάνε βάσει σχεδίου", ανέφερε.

Υπάρχει ακόμα η ιδέα το Masters του Σινσινάτι να γίνει στις εγκαταστάσεις του Flushing Meadows μια εβδομάδα πριν το US Open (23 Αυγούστου) ενώ φαίνεται ότι αυτό θα είναι το μοναδικό τουρνουά προετοιμασίας που θα γίνει πριν από τη δράση στο Αμερικανικό Όπεν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ