ΤΕΝΙΣ

US Open: Κρίσιμο τεστ για Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, reacts to a shot to Serena Williams during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Maria Sakkari, of Greece, reacts to a shot to Serena Williams during the third round at the Western & Southern Open tennis tournament Tuesday, Aug. 25, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

H Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (03/09, 18:00) κόντρα στην Αμερικανίδα, Νο67 στον κόσμο, Μπερνάντα Πέρα έχοντας στόχο την πρόκριση στη φάση των "32" της διοργάνωσης, για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Το "δεύτερο πιάτο" των αγώνων του 2ου γύρου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (03/09) στο Αμερικανικό Όπεν, με τη Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται στο ξεκίνημα της ημέρας, έχοντας στόχο την πρόκριση στη φάση των "32" της διοργάνωσης, για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Η 25χρονη τενίστρια αγωνίζεται στο πρώτο παιχνίδι του Court 8 (18:00GR) αντιμετωπίζοντας την συνομίληκή της Αμερικανίδα, Νο67 στον κόσμο, Μπερνάντα Πέρα που αγωνίζεται για τρίτη φορά στο Grand Slam της πατρίδας της και δεν έχει προκριθεί ποτέ στον 3ο γύρο του US Open.

H Σάκκαρη, Νο15 του ταμπλό και Νο22 στον κόσμο, προέρχεται από πολύ καλή παρουσία στο Western & Southern Open (προημιτελικά) ενώ στον 1ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο της Στέφανι Βόεγκελ.

Από την άλλη, η Μπερνάντα Πέρα μπορεί να είναι άπειρη από τέτοιες παραστάσεις, ωστόσο έχει δείξει καλά δείγματα τη φετινή σεζόν και σίγουρα δεν

Από το σημερινό πρόγραμμα αγώνων στο γυναικείο ταμπλό, ξεχωρίζει η εμφύλια αναμέτρηση των Λευκορωσίδων, Βικτόρια Αζαρένκα και Αρίνα Σαμπαλένκα αλλά και ο δεύτερος αγώνας της Σερινα Γουίλιαμς στο τουρνουά, απέναντι στην big hitter Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Στο ανδρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Arthur Ashe (04:00GR) ανάμεσα στον Άντι Μάρει και έναν εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της νέας γενιάς, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο τρεις φορές Grand Slammer, Μάρει, θα συναντήσει τον 20χρονο Καναδό.

Νωρίτερα (20:00GR), ο Ντόμινικ Τιμ που σήμερα κλείνει τα 27 του χρόνια, θα παίξει με τον Ινδό, Σουμίτ Ναγκάλ ενώ την ίδια ώρα στο Louis Armstrong θα διεξαχθεί ο εμφύλιος των δύο Καναδών, Μίλος Ράονιτς και Βάσεκ Πόσπισιλ.

Λίγο αργότερα στο ίδιο court θα αγωνιστεί ο περσινός φιναλίστ, Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον πρωτάρη σε Grand Slam τουρνουά, Κρίστοφερ Ο'Κόνελ.

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ