ΤΕΝΙΣ

US OPEN: Εμφατικό ντεμπούτο από την Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, reacts after winning a point against Zheng Saisai, of China, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu)
Maria Sakkari, of Greece, reacts after winning a point against Zheng Saisai, of China, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, Aug. 3, 2019. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες επί της Καμίλα Τζιόρτζι με 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open.

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της τελευταίας περιόδου συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη. Η 24χρονη πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική απέναντι στην Καμίλα Τζιόρτζι, επικράτησε με 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν αποφασιστική έπαιξε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στην Ιταλίδα δίχως να χάσει σετ.

Η μεγάλη μάχη έγινε στο πρώτο σετ. Εκεί η Σάκκαρη προηγήθηκε με break κάνοντας το 3-1, όμως η Τζιόρτζι έδειχνε να μην τα παρατά. Είχε διπλό break point για να απαντήσει με break back, αλλά εκεί μίλησε η ψυχωμένη Μαρία Σάκκαρη. Η "Σακ" έσβησε και τα δύο break points και πήρε τόσο αυτό όσο και τα δύο επόμενα games για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-1.

Το δευτερο σετ ήταν ένας μονόλογος για την Σάκκαρη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλο της και τελείωσε το ματς με 6-1, 6-0.

US OPEN: Εμφατικό ντεμπούτο από την Σάκκαρη

Η αντίπαλος της στον δεύτερο γύρο θα προκύψει από τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Πενγκ και την Λεπτσένκο. Σε αυτό το US Open η Σάκκαρη έχει ευκαιρία για να κάνει σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη. Κι αν δεν είχε την ατυχία να πέφτει πάνω στην Άσλεϊ Μπάρτι στον τρίτο γύρο θα μπορούσε να φτάσει κοντά και στην πρώτη εικοσάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ