ΤΕΝΙΣ

Τζόκοβιτς και Σαράποβα "ταρακούνησαν" το Instagram

Defending champion Russia's Maria Sharapova attends the draw for the French Tennis Open, with a portrait of Serbia's Novak Djokovic on a screen behind,  at the Roland Garros stadium, Friday, May 22, 2015 in Paris. The French Open starts Sunday. (AP Photo/Francois Mori)
Defending champion Russia's Maria Sharapova attends the draw for the French Tennis Open, with a portrait of Serbia's Novak Djokovic on a screen behind, at the Roland Garros stadium, Friday, May 22, 2015 in Paris. The French Open starts Sunday. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ταρακούνησαν το Instagram οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Μαρία Σαράποβα που συνομίλησαν ζωντανά, μετά από πρωτοβουλία του Σέρβου πρωταθλητή ο οποίος εκμεταλλεύεται την αγωνιστική απραξία, λόγω καραντίνας, κάνοντας διάφορα live στα social media.

Ένα από τα πιο αστεία σημεία της συζήτησης στο Instagram ήταν όταν η Μαρία Σαράποβα θυμήθηκε την πρώτη συνάντηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Γνωστός για το εκλεπτυσμένο γούστο στις γυναίκες, ο Νόλε δεν έχασε καιρό και δοκίμασε την τύχη του απέναντι στην ήδη επιτυχημένη Σαράποβα.

"Θυμάμαι παίξαμε σε έναν αγώνα επίδειξης. Ήμουν νέα, όπως και εσύ αλλά ακόμα δεν είχες κερδίσει κανένα Grand Slam. Δεν ξέρω αν είχες κερδίσει καν οποιοδήποτε τουρνουά εκείνη την εποχή. Είχες πει πως αν κέρδιζες, θα έπρεπε να κεράσω δείπνο. Εγώ σκέφτηκα: 'ΟΚ, ποιο είναι αυτό το παιδί;' Κέρδισες και με ρώτησες απευθείας αν θα πάμε για δείπνο σε ένα Γιαπωνέζικο εστιατόριο. Έτσι έγινε. Είχε πολύ πλάκα γιατί θυμάμαι έβγαλες μια παλιά φωτογραφική Kodak και ζήτησες από τον σερβιτόρο να μας βγάλει φωτογραφία. Ήσουν αστείο παιδί", είπε η Σαράποβα.

"Πρέπει να παραδεχθείς σε όλους ότι έχασες επίτηδες για να με βγάλεις έξω" είπε αστειευόμενος ο Τζόκοβιτς.

Σε ένα άλλο σημείο της ζωντανής κουβέντας, ο Τζόκοβιτς μίλησε για μερικά από τα χόμπι του, όπως το διάβασμα βιβλίων, να παρακολουθεί βίντεο για την υγεία και τη διατροφή, για την πνευματική υγεία κλπ.

Η Σαράποβα επενέβη, τονίζοντας: "Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο να σε βλέπω να αποκτάς αυτό το ενδιαφέρον αυτά τα χρόνια, γιατί θα το πω, και μάλλον θα το παραδεχθείς, αλλά στην αρχή της καριέρας σου δυσκολευόσουν τόσο πολύ με το σώμα σου και τη διάρκεια των αγώνων. Σε θυμάμαι να παίζεις στο χώμα και να παθαίνεις κράμπες. Μετά σε είδα να μεταμορφώνεσαι. Αυτό που λατρεύω στο άθλημά μας είναι ότι το παιχνίδι και τα αποτελέσματα, κάνουν τη δουλειά".

Ο Τζόκοβιτς περνάει τις μέρες της καραντίνας στην Ισπανία και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ