ΤΕΝΙΣ

Τσόριτς: "Πανέτοιμος να αγωνιστώ ξανά"

AP Photo/Steve Christo
AP Photo/Steve Christo AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Ο Μπόρνα Τσόριτς, μετά από μια αρκετά γεμάτη περίοδο κατά τη διάρκεια του lockdown και της αγωνιστικής απραξίας του τουρ, δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για τα κολλητά τουρνουά του Western and Southern Open και του US Open.

Και λέμε γεμάτη διότι τους προηγούμενους μήνες ο 24χρονος Κροάτης πρόλαβε να παίξει στο Adria Tour πριν προσβληθεί από τον κορονοϊό εκεί, περάσει δυόμιση εβδομάδες σε καραντίνα ενώ δέχτηκε και τα σφοδρά "πυρά" του Νικ Κύργιου που τον αποκάλεσε χαζό και έναν τύπο που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο τένις.

Ο Τσόριτς κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ και δεν μπήκε σε αντιδικία με τον Κύργιο, δούλεψε πολύ και δηλώνει πανέτοιμος να μπει στο κορτ σε επίσημο ματς και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

"Μετά την ακύρωση του Indian Wells, συνέχισα να προπονούμαι για δέκα μέρες μέχρι που ήρθαν τα νέα για την οριστική αναβολή του τουρ. Ξεκίνησα και πάλι προπονήσεις γύρω στα τέλη Μαϊου, έπαιξα μερικούς φιλικούς αγώνες και μετά νόσησα μένοντας για τρεις σχεδόν εβδομάδες μόνος μου. Τις τελευταίες 5-6 εβδομάδες, προπονούμαι ξανά στα Βαλκάνια.

Δούλεψα αρκετά πράγματα και κατάφερα να ξεπεράσω όλα τα προβλήματα τραυματισμού που είχα μέσα στο 2019. Είναι πανέτοιμος να αγωνιστώ. Οι στόχοι μου παραμένουν να είμαι υγιής και να παίξω καλό τένις. Πιστεύω ότι οι έμπειροι παίκτες θα παρουσιαστούν σε καλύτερη κατάσταση μετά τη διακοπή αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος δούλεψε περισσότερο και ποιος θα εμφανιστεί σε καλή κατάσταση μετά από τόσους μήνες χωρίς τένις.

Εγώ πρέπει να παίξω επιθετικά, να βασιστώ στο σερβίς μου και να μπω με θετική νοοτροπία. Όποιος καταφέρει να βάλει ματς στα πόδια του θα είναι πιο έτοιμος για το US Open" κατέληξε ο 24χρονος τενίστας.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ