ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Πρόστιμο 5.000 δολαρίων για την πρώτη εβδομάδα του Roland Garros

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Serbia's Novak Djokovic during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Serbia's Novak Djokovic during the final of the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο ύψους 5.000 δολαρίων για δύο παραβάσεις του κατά τους τρεις πρώτους γύρους του Roland Garros.

Ανάμεσα στους αθλητές που τιμωρήθηκαν για παραβίαση των κανονισμών κατά τους τρεις πρώτους γύρους του Roland Garros ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θα πληρώσει πρόστιμο συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 21χρονος πρωταθλητης μας, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, παραβίασε δύο κανονισμούς.

Για την ακρίβεια ο “Στεφ” καλείται να πληρώσει 3.000 δολάρια για συμβουλές από το προπονητικό του τιμ κατά τη διάρκεια των αγώνων του και 2.000 δολάρια για τη συμπεριφορά του.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για το πότε έκανε αυτές τις παραβάσεις ο Έλληνας τενίστας, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό μετά το τέλος του τουρνουά όταν θα βγουν και τα συνολικά πρόστιμα.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τσιτσιπάς για την πορεία του μέχρι τον τέταρτο γύρο του Roland Garros θα εισπράξει το ποσό των 243.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ