ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Παίζει στο Madrid Open Virtual Pro

Stefanos Tsitsipas of Greece clenches his fist after scoring against Felix Auger-Aliassime of Canada in the men's singles final of the Open 13 Provence tennis tournament in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Daniel Cole)
Stefanos Tsitsipas of Greece clenches his fist after scoring against Felix Auger-Aliassime of Canada in the men's singles final of the Open 13 Provence tennis tournament in Marseille, southern France, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο τελευταίος τενίστας που κλείνει τη θέση του στο κυρίως ταμπλό του Mutua Madrid Open Virtual Pro, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου.

Είχαν μείνει τέσσερις κενές θέσεις για το τουρνουά (27-30 Απριλίου) και το μεσημέρι της Πέμπτης οι ιθύνοντες του Ισπανικού Masters έκαναν γνωστά τα τελευταία ονόματα που θα δώσουν το παρών στον φετινό, ξεχωριστό θεσμό.

Ντένις Σαποβάλοφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντόνα Βέκιτς και Καρολίν Βοζνιάκι είναι οι συμμετοχές που “κλείνουν” το ταμπλό του Mutua Madrid Open Virtual Pro.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τον τελευταίο καιρό έχει έφεση στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και στο επικείμενο τουρνουά θα έχει τη δυνατότητα να μας δείξει από το σπίτι του, τις ικανότητές του στο PlayStation.

Είναι η αλήθεια πως η απουσία του Νικ Κύργιου κάνει πολύ πιο αμφίρροπη την έκβαση του θεσμού, με τους Ισπανούς να χρίζουν φαβορί τον Φράνσις Τιαφό. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους υπόλοιπους.

Όλοι τους, θα παλέψουν για τη νίκη και την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου (150.000 ευρώ), το οποίο θα μοιραστεί σε τενίστες και τενίστριες που δυσκολεύονται από τις απώλειες εσόδων στις ημέρες του κορονοϊού.

Οι 16 τενίστες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση: Ναδάλ, Μάρεϊ, Πούιγ, Ίσνερ, Γκοφάν, Κατσάνοφ, Μονφίς, Φονίνι, Σβάρτζμαν, Ζβέρεφ, Φερέρ, Τιαφό, Νισικόρι, Τιμ, Σαποβάλοφ και Τσιτσιπάς

Οι 16 τενίστριες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση: Πλίσκοβα, Αντρέσκου, Αζαρένκα, Μπουσάρντ, Κις, Κόντα, Μλαντένοβιτς, Σβιτόλινα, Κέρμπερ, Μπέρτενς, Σουάρεζ Ναβάρο, Φέρο, Μπένσιτς, Κιρστέα, Βέκιτς και Βοζνιάκι

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ