ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Να χτίσει σερί ενόψει ημιτελικών

Τσιτσιπάς: Να χτίσει σερί ενόψει ημιτελικών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Αλεξέι Πόπιριν το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ultimate Tennis Showdown.

Ο Έλληνας τενίστας θέλει να εκμεταλλευτεί την σπουδαία ανατροπή που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζκαι με νίκη να βάλει γερά θεμέλια για την κατάκτηση μιας εκ των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στα ημιτελικά.

Στις 23:15 (ώρα Ελλαδας) είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η αναμέτρηση του Στέφανου κόντρα στο Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης. Με νίκη, ο Τσιτσιπάς θα βελτιώσει το σερί του στο 5-1 και θα παραμείνει σε τροχιά πρωτιάς.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση, ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Ματέο Μπερετίνι.

Ο Πόπιριν πάντως, μόνο ευκαταφρόνητο εμπόδιο δεν αναμένεται να αποδειχθεί, μιας και με 3-2 βρίσκεται στην πρώτη “4αδα” και έρχεται φορτσάτος από την επικράτηση του Σαββάτου κόντρα στον Μπενουά Περ (4-0).

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι του Ντομινίκ Τιμ με τον Ματέο Μπερετίνι, ενώ ο Ντάστιν Μπράουν απέσυρε τη συμμετοχή του από το ματς της Κυριακής, κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν. Την θέση του πήρε ο Γάλλος Ελιότ Μπενκετρίτ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Μουτέτ – Γκασκέ 17:00

Τιμ – Μπερετίνι 18:15

Γκοφάν – Μπενκετρίτ 19:30

Φ.Λόπεζ – Περ 22:00

Τσιτσιπάς – Πόπιριν 23:15

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ