ΤΕΝΙΣ

Tσιτσιπάς: "Δέχθηκα πολλά μηνύματα από Έλληνες σελέμπριτις, νιώθω ωραία που νοιάζονται"

Tσιτσιπάς: "Δέχθηκα πολλά μηνύματα από Έλληνες σελέμπριτις, νιώθω ωραία που νοιάζονται"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το πώς πέρασε το βράδυ του μετά την ιστορική πρόκριση επί του Φέντερερ και μίλησε για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε από πλήθος Ελλήνων σελέμπριτις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 3-1 σετ τον Μπαουτίστα Αγκούτ και έγραψε ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Australian Open, ωστόσο για να φτάσει στο σημείο αυτό έπρεπε πρώτα να διαχειριστεί σωστά την τεράστια χαρά που είχε μετά τον θρίαμβό του επί του Ρότζερ Φέντερερ στον προηγούμενο γύρο.

Πώς το πέτυχε; Ο ίδιος αποκάλυψε πώς πέρασε τις πρώτες βραδινές ώρες που ακολούθησαν την τεράστια επιτυχία του απέναντι στον "βασιλιά" Φέντερερ, βγάζοντας μάλιστα στη φόρα πως ήταν αρκετοί οι διάσημοι συμπατριώτες του που του έστειλαν μηνύματα στήριξης.

"Ηταν μία δύσκολη διαδικασία να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ. Ηταν πολύ δύσκολο όμως χθες το βράδυ κοιμήθηκα καλά. Δέχθηκα τόσα πολλά μηνύματα από Ελληνες σελέμπριτις που ούτε καν ήξερα ότι παρακολουθούσαν τένις.

Δεν έχω απαντήσει ακόμα, είναι πάρα πολλά τα μηνύματα, αλλά νιώθω ωραία που νοιάζονται", δήλωσε αρχικά ο 20χρονος πρωταθλητής, ενώ στην προσπάθεια δημοσιογράφου να "πιάσει λαυράκι" μαθαίνοντας τα ονόματα των ατόμων που του έστελναν μηνύματα, ο Τσιτσιπάς ανέφερε:

"Είναι Έλληνες σελέμπριτις, δεν είναι παγκοσμίως γνωστοί, είμαι σίγουρος ότι δεν τους ξέρετε".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 3' 45'' ΤΟΥ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ