Τσιτσιπάς: "Καμία εμμονή για κατάκτηση Grand Slam"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρεί πως έβαλε πολύ μεγάλη πίεση στον εαυτό του μετά την κατάκτηση του περσινού Nitto ATP Finals και είναι περισσότερος προσηλωμένος στο να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στο τουρ.

Τελειομανής, φιλόδοξος και απίστευτα ταλαντούχος! Τρεις από τις ποιότητες που διακρίνουν κάθε μεγάλο πρωταθλητή τένις με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην αποτελεί εξαίρεση!

Ωστόσο, η πνευματική διαχείριση των πολύ μεγάλων προσδοκιών που υπάρχουν για έναν νεαρό τενίστα αποτελεί μια τεράστια πρόκληση με τον Έλληνα πρωταθλητή, κοιτώντας πίσω στο χρόνο, να διαπιστώνει πως ίσως απαίτησε από τον εαυτό του πάρα πολλά πολύ νωρίς.

"Θυμάμαι να δηλώνω μετά το περσινό Nitto ATP Finals ότι επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση Grand Slam. Νομίζω ότι έβαλα πολύ μεγαλύτερη πίεση σε μένα τότε από αυτή που θα έπρεπε. Αυτή η δήλωση μου ήταν υπερβολική. Φυσικά και θέλω να έρθει η κατάκτηση ενός Slam αλλά καλύτερα να μην το συζητάω τόσο πολύ και να μείνω συγκεντρωμένος στο παρόν.

Πιστεύω ότι έβαλα πολύ μεγάλη πίεση σε μένα με το να θέσω τον πήχη τόσο ψηλά. Δεν σκεφτόμουν λογικά και έπρεπε να σκεφτώ πώς θα γίνω σταδιακά καλύτερος. Η θεωρία μου είναι ότι όσο συζητάς κάτι, τόσο πιθανό είναι να μην γίνει ποτέ. Ας απολαύσεις το τώρα και τη στιγμή" ανέφερε στο Eurosport ο "Στεφ".

Πηγή: Tennis24

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.