ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Η προφητική δήλωση για το πώς θα νικήσει τον Μεντβέντεβ

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Daniil Medvedev of Russia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates winning a point against Daniil Medvedev of Russia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Monday, Nov. 11, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε δηλώσει πως ξέρει το τι πρέπει να κάνει για να επικρατήσει επί του Ντανίιλ Μεντβέντεβ και τελικά τα κατάφερε στο ATP Finals.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχανε για πέμπτη φορά από τον Ντανίιλ Μεντβέντεβ και έδειχνε ιδιαίτερα απογοητευμένος. Μάλιστα, στην Σαγκάη έχασε για πρώτη φορά δίχως να πάρει κάποιο σετ από τον Ρώσο αντίπαλό του.

Ο "Στεφ" μετά το τέλος του αγώνα τους είχε προχωρήσει σε ορισμένες δηλώσεις που συζητήθηκαν χαρακτηρίζοντας βαρετό τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος του.

Στη συνέχεια όμως ρωτήθηκε για το τι πρέπει να κάνει για να καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Μεντβέντεβ. Τι είχε πει τότε; "Νομίζω ότι αν του πάρω το πρώτο σετ, οι πιθανότητές μου θα ανεβούν γιατί θα κάνει συνέχεια το ίδιο πράγμα. Δεν θα αλλάξει και πολύ. Για να τον νικήσω, πρέπει να πάρω το πρώτο σετ. Αυτό είναι" δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (11/11) ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε για πρώτη φορά το εναρακτήριο σετ απέναντι στον Ρώσο, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε εκνευρισμό στο παιχνίδι του με τον "Στεφ" να φτάνει στη μεγάλη επικράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ