ΤΕΝΙΣ

Τρισευτυχισμένη η Σάκκαρη, συνάντησε τον "θρύλο" Όλοφ Μέλμπεργκ

Greece's Maria Sakkari reacts after winning a point against Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Maria Sakkari reacts after winning a point against Latvia's Jelena Ostapenko during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 14, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η Μαρία Σάκκαρη συνάντησε στην Αυστραλία τον Όλαφ Μέλμπεργκ και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στα social media που διατηρεί χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει κρύψει τα φίλαθλα αισθήματά της για τον Ολυμπιακό και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δει αγώνα των ερυθρολεύκων από κοντά. Όπως για παράδειγμα πέρυσι, όταν είχε μεταβεί στο Καμπ Νόου για να δει την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Αυτές τις ημέρες η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στην Αυστραλία για το πρώτο μεγάλο Grand Slam της χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της εκεί η Μαρία Σάκκαρη είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τον Όλαφ Μέλμπεργκ κάτι που όπως αποδεικνύεται, τόσο από το χαμόγελό της όσο και από το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία, το καταχάρηκε.

"Επιτέλους συνάντησα τον θρύλο" σχολίασε η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια!

Δείτε τη σχετική της ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ