ΤΕΝΙΣ

Το tweet του Τσιτσιπά με έμπνευση από τον Βαβρίνκα

Greece's Stefanos Tsitsipas clenches his fist after scoring a point against Switzerland's Stan Wawrinka during their fourth round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, June 2, 2019. (AP Photo/Christophe Ena )
Tsitsipas/AP IMAGES TSITSIPAS/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες μετά την ήττα του από τον Σταν Βαβρίνκα στο Roland Garros ανέβασε ένα μήνυμα στο twitter εμπνευσμένο από το τατουάζ που έχει στο χέρι του ο Ελβετός τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από κάθε αγώνα του στο Roland Garros ανέβαζε στο twitter του ένα γνωμικό. Μετά την ήττα από τον Σταν Βαβρίνκα και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του τουρνουά ανέβασε μια φράση που έχει χαράξει στο αριστερό του μπράτσο ο Ελβετός τενίστας.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του Τσιτσιπά έγραφε: "ever tried. ever failed. no matter. try again. fail again. fail better" και σημείωνε πως πήρε την έμπνευση από τον Ελβετό αντίπαλο του ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα τον είχε αποθεώσει. Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό το γνωμικό σημαίνει: " Όσο κι αν προσπάθησες, όσο κι αν απέτυχες, δεν πειράζει. Προσπάθησε ξανά, απότυχε ξανά, απότυχε καλύτερα".

Βέβαια και ο Βαβρίνκα πήρε τη συγκεκριμένη φάση από τον γνωστό λογοτέχνη Σάμιουελ Μπέκετ καθώς ο Ιρλανδός λογοτέχνης, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Σάμιουελ Μπέκετ ο οποίος είχε τιμηθεί το 1969 τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το είχε χρησιμοποιήσει σε ένα από τα έργα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ