ΤΕΝΙΣ

Το αντίο των Τιμ, Βαβρίνκα

Austria's Dominic Thiem speaks at a press conference following his loss to Serbia's Novak Djokovic in the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, early Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Austria's Dominic Thiem speaks at a press conference following his loss to Serbia's Novak Djokovic in the men's singles final at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, early Monday, Feb. 3, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Ντόμινικ Τιμ έφυγε άπραγος και απογοητευμένος από τις ΗΠΑ, χωρίς να καταφέρει να παίξει τένις όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του.

Το νέο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντόμινικ Τιμ, έγινε ο πρώτος τενίστας εδώ και πολλά χρόνια που δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Indian Wells, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο 26χρονος Αυστριακός που πέρυσι κατέκτησε τον πρώτο του Masters τίτλο στην Καλιφόρνια, μετά από σπουδαία νίκη με ανατροπή επί του Φέντερερ στον τελικό, ανάρτησε post στο twitter με το οποίο αποχαιρέτησε τους Αμερικάνους.

"Δυστυχώς, αναγκαζόμαστε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε χωρίς να παίξουμε κάποιο τουρνουά στις ΗΠΑ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για όλους τους φιλάθλους και για τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά όλη τη χρονιά για να κάνουν αυτά τα τουρνουά ξεχωριστά και μοναδικά" έγραψε ο Dominator.

Στο ίδιο πλαίσιο και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στάνισλας Βαβρίνκα ο οποίος, έγραψε: "Επιστρέφω σπίτι από το Λος Άντζελες. Είναι περίεργη εποχή και δεν ξέρουμε τι έπεται. Ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς. Η σκέψη μου είναι με αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά για μήνες προκειμένου να στηθούν τα τουρνουά που ακυρώθηκαν και με τους φιλάθλους".

Τόσο ο Τιμ όσο και ο Βαβρίνκα, πήραν μια από τις τελευταίες πτήσεις πριν οι ΗΠΑ αποκλειστούν από τον υπόλοιπο κόσμο, μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει όλες τις πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες με εφαρμογή από την Παρασκευή.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ