ΤΕΝΙΣ

Τεράστια απήχηση το γράμμα της Ινές προς τον Τιμ

Austria's Dominic Thiem reacts as he plays United States' Sam Querrey in a Men's singles match during day two of the Wimbledon Tennis Championships in London, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Austria's Dominic Thiem reacts as he plays United States' Sam Querrey in a Men's singles match during day two of the Wimbledon Tennis Championships in London, Tuesday, July 2, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Πολύ μεγαλύτερη απήχηση από αυτήν που περίμενε αρχικά, είχεη ανοικτή επιστολήτης Αλγερινής τενίστριας, Ινές Ιμπού, προς τον Ντομινίκ Τιμ.

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο, πολύ συγκινητικό βίντεο, η 21χρονη τενίστρια συνέκρινε ουσιαστικά τη δική της, γεμάτη εμπόδια, πορεία προς το επαγγελματικό τένις με τις πολύ μεγαλύτερες ευκολίες που είχε η καριέρα του Ντομινίκ Τιμ, όλα αυτά με αφορμή την άρνηση του Νο3 τενίστα στον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά παίκτες με χαμηλή κατάταξη.

Το πολύ καλοφτιαγμένο βίντεο της Ινές, μαζί με το σπουδαίο μήνυμα που περιείχε, έγινε viral και είχε τεράστια απήχηση με τον Νικ Κύργιο να εκφράζει τον σεβασμό του προς αυτήν: "Σεβασμός. Συνέχισε την προσπάθειά σου! Είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω" ανέφερε προς την Ινές ο Νικ.

Η ίδια η δημιουργός του βίντεο εξεπλάγη από το πόση υποστήριξη έλαβε!

"Περίμενα αντιδράσεις από τους παίκτες που είναι στην ίδια μοίρα με μένα αλλά όχι από τόσο πολλούς ανθρώπους! Δεν έχω λόγια να περιγράψω το τι νιώθω! Ελπίζω να φτάσει μέχρι τα "αυτιά" της ITF, της WTA και της ομοσπονδίας. Ελπίζω να προβούν σε αλλαγές για να αλλάξει η κατάσταση και να βοηθηθούν περισσότερο οι παίκτες".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ