ΤΕΝΙΣ

Τένις: Ντεμπούτο για Σάκκαρη και Τσιτσιπά σε Ζουχάι και Βασιλεία

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Διπλή μάχη θα έχουμε την Τρίτη (22/10) για το ελληνικό τένις αφού η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα στο Ζουχάι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας στη Βασιλεία.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η σεζόν του τένις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ειδικά στις γυναίκες η χρονιά ολοκληρώνεται τις επόμενες δύο εβδομάδες με τη διεξαγωγή του WTA Elite Trophy και του WTA Finals.

Στο πρώτο τουρνουά που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη.

Η 24χρονη τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με τις Σαμπαλένκα και Μέρτενς ψάχνοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Για να τα καταφέρει χρειάζεται είτε δύο νίκες είτε τουλάχιστον μία για να διεκδικήσει την πρόκρισή της μέσα από πιθανή τριπλή ισοβαθμία. Ο πρώτος της αγώνας στο τουρνουά είναι το πρωί της Τρίτης (22/10) κόντρα στην Σαμπαλένκα.

Την ίδια μέρα αναμένεται να αγωνιστεί και ο Στέφανο Τσιτσιπάς αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά. Ο “Στεφ” θα αντιμετωπίσει τον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας στη Βασιλεία. Οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωποι στη Βαρκελώνη το 2018 με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-4, 7-6 κόντρα στον Ισπανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ