ΤΕΝΙΣ

Τένις: Ελάφρυνση κανόνων στο US Open

Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Η USTA ελάφρυνε, εν μέρει, τα αρχικά μέτρα προστασίας που είχε εκδώσει κατά του κορονοϊού και τα οποία επηρεάζουν και το US Open.

Ενώ η είδηση της ημέρας αφορά την οριστική ακύρωση της Ασιατικής swing, μια μάλλον παράδοξη απόφαση ήρθε από την USTA που ελάφρυνε, εν μέρει, τα αρχικά μέτρα προστασίας που είχε εκδώσει κατά του κορονοϊού.

Φυσικά, η απουσία θεατών και δημοσιογράφων από το Flushing Meadows παραμένει στο ακέραιο, ωστόσο, αυξάνονται σε τρεις από ένας που ήταν αρχικά, τα μέλη του επιτελείου που μπορεί να φέρει ένας παίκτης μαζί του.

Είχε γίνει μεγάλος ντόρος για το συγκεκριμένο θέμα καθώς τόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και ο Ντομινίκ Τιμ θεωρούσαν ανέφικτη την παρουσία μόνο ενός μέλους του επιτελείου τους στις εγκαταστάσεις διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Τελικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται περισσότερα στα μέτρα τους καθώς θα μπορούν πλέον να συνοδευτούν από τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων τους εκεί.

Περιμένουμε φυσικά τις αντιδράσεις των τενιστών από τη νέα αυτή εξέλιξη που δεν αλλάζει πάντως το γεγονός ότι το US Open, συνολικά, παραμένει "στον αέρα".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ