ΤΕΝΙΣ

Τένις: Αποσύρθηκε από το Παλέρμο η Χάλεπ

Τένις: Αποσύρθηκε από το Παλέρμο η Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ δεν θα αγωνιστεί στο Ladies Open του Παλέρμο, εξαιτίας της απόφασης της Ιταλικής Κυβέρνησης, να τίθενται σε καραντίνα όσοι ταξιδεύουν στην Ιταλία από την Βουλγαρία ή την Ρουμανία.

Μπορεί το Tour της WTA να επιστρέφει στη δράση στις 3 Αυγούστου με το δυνατό τουρνουά του Παλέρμο, όμως η Νο2 τενίστρια στον κόσμο δεν θα βρίσκεται τελικά εκεί. Η Σιμόνα Χάλεπ που πέρασε την καραντίνα στην Ρουμανία, αν και είχε δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο τουρνουά, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της μετά από μια αμφιλεγόμενη απόφαση της Ιταλικής Κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή, όποιος ταξιδιώτης έχει σκοπό να ταξιδέψει από την Ρουμανία ή την Βουλγαρία με προορισμό την Ιταλία, θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα για τρεις ημέρες με την άφιξή του.

Η Χάλεπ δεν σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο και παρότι οι διοργανωτές του Ladies Open ζήτησαν εξαίρεση από την Κυβέρνηση, δεν έγινε δεκτή.

Έτσι, η Ρουμάνα ανακοίνωσε στο Twitter το μεσημέρι της Κυριακής, πως δεν θα παίξει στο τουρνουά. Ταυτόχρονα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να μην ισχύσει ο συγκεκριμένος νόμος για τους αθλητές.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ