ΤΕΝΙΣ

Τα έβαλε με τον supervisor ο Μπαουτίστα Αγούτ

Roberto Bautista Agut, of Spain, serves to Novak Djokovic, of Serbia, during the semifinals at the Western & Southern Open tennis tournament Friday, Aug. 28, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Roberto Bautista Agut, of Spain, serves to Novak Djokovic, of Serbia, during the semifinals at the Western & Southern Open tennis tournament Friday, Aug. 28, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Ο Μπαουτίστα Αγούτ είχε αρκετά νεύρα και τα έβαλε με τον supervisor στη διάρκεια του τρίτου σετ.

Ο Μπαουτίστα Αγούτ έκανε ένα εξαιρετικό comeback στο τουρ φτάνοντας μια ανάσα από το να γίνει ο πρώτος τενίστας που κερδίζει φέτος τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να φτάσει στον τελικό του Σινσινάτι Masters. O 32χρονος Ισπανός σέρβιρε για το ματς στο 6-5 του τρίτου σετ, αφού είχε ήδη τρίωρη μάχη κόντρα στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο πριν ο Νόλε κάνει ακόμα μια τρομερή "απόδραση" όπως τόσες και τόσες στην καριέρα του.

Ο Μπαουτίστα, δίχως να ψαχτεί για δικαιολογίες, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς την απόφαση του ATP supervisor, Λαρς Γκραφ, να δώσει εντολή για κλείσιμο οροφής σε ένα κρίσιμο σημείο του δεύτερου σετ κάτι που έσπασε τον ρυθμό του Ισπανού όπως ανέφερε.

"Όλοι γνωρίζουν ότι η απόφαση αυτή θα μπορούσε να γίνει λίγο αργότερα, έτσι δεν είναι; Δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ με τον Λαρς. Νομίζω ότι ήταν μια 100% λάθος απόφαση. Διαφωνώ με την απόφαση και επιπλέον μου έσπασε τον ρυθμό. Θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το σετ και μετά να κλείσει η οροφή διότι χρειάζονται πέντε λεπτά για να γίνει η διαδικασία. Έκανα μερικά πολύ καλά ματς αυτήν την εβδομάδα και σέρβιρε για το ματς κόντρα στον Νο1 τενίστα. Συνεπώς, πήρα πολύ καλά πράγματα από αυτές τις μέρες" κατέληξε ο Αγούτ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ