ΤΕΝΙΣ

Συνελήφθησαν παίζοντας τένις

Συνελήφθησαν παίζοντας τένις

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν μερικές ημέρες στην πόλη Ντολόρες της Αργεντινής, με έναν πατέρα και τον γιο του να συλλαμβάνονται διότι καταπάτησαν τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η αγάπη για το τένις είναι αδιαμφισβήτητη για πολλούς. Κάποιοι στην Αργεντινή όμως, το παρατράβηξαν και χρειάστηκε επέμβαση της Αστυνομίας για να κάτσει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ο Πρόεδρος του Club Privado Naytuel (tennis club στην πόλη Ντολόρες της Αργεντινής) παρέα με τον γιο του, "πλήρωσαν" δικαιωματικά την αγάπη τους για το άθλημα, καθώς μετατράπηκε σε ανευθυνότητα προς το σύνολο.

Τις ημέρες της καραντίνας οι δυο τους δεν άντεχαν μακριά από τα γήπεδα. Έτσι λοιπόν, πήραν τις ρακέτες τους και κατευθύνθηκαν στο τένις club του πατέρα της οικογένειας. Μπήκαν μέσα, έκαναν την προθέρμανση τους και ξεκίνησαν τον αγώνα τους.

Έλα που όμως λογάριαζαν χωρίς τους γείτονες. Μια γειτόνισσα, μόλις άκουσε τον ήχο από τα μπαλάκια ξαφνιάστηκε και κάλεσε την Αστυνομία. Ένα περιπολικό κατευθύνθηκε άμεσα στο σημείο και οι δυο κατεργάρηδες ερασιτέχνες τενίστες, την "πλήρωσαν".

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα έχοντας να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για την καταπάτηση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, η γυναίκα που "κάρφωσε" τη συγκεκριμένη κίνηση των δυο ανδρών, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις παραβάσεις του πατέρα και του γιου του.

Μια εξ’ αυτών ήταν και το γεγονός ότι σκαρφάλωσαν για να μπούνε παράνομα στο club. Έτσι ώστε αν γίνει η… στραβή (όπως έγινε), να μην "πληρώσει" τα σπασμένα η επιχείρηση.

Το τένις club ακολούθως εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι εγκαταστάσεις είναι κλειδωμένες από τις 16 Μαρτίου και ότι όποιος έκανε κάτι τέτοιο, θα αναλάβει τις ευθύνες του πλήρως.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ