ΤΕΝΙΣ

Σταθεροί οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, είναι ξανά στο Νο30 της WTA.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα (11η συνεχόμενη) στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, επίδοση που αποτελεί και το ατομικό του ρεκόρ. Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε μια περίπου εβδομάδα, για το Citi Open της Ουάσινγκτον.

Η Μαρία Σάκκαρη, από την πλευρά της, είναι ξανά στο Νο30 της WTA, την ώρα που το Top 10 στις γυναίκες παρέμεινε αμετάβλητο.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, έχοντας κατακτήσει δύο σερί τίτλους ITF, εκτοξεύτηκε από το Νο470 στο Νο367. Δύο θέσεις έχασε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο206). Στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, που υποχώρησε στο Νο559, 22 θέσεις χαμηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ