ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Η προπόνηση με μικρόφωνα και η πρόταση στον Ντάνιελ Κρεγκ

Σάκκαρη: Η προπόνηση με μικρόφωνα και η πρόταση στον Ντάνιελ Κρεγκ

Η WTA παρουσίασε ένα βίντεο από την προπόνηση της Μαρίας Σάκκαρη στο οποίο η "Σακ" αποκάλυψε ότι προσκάλεσε τον Ντάνιελ Κρεγκ να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες της. (VIDEO)

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στο τουρνουά του Μπρισμπέιν, όπου στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ναόμι Οσάκα (07/01, 05.00). Η τελευταία της προπόνηση βιντεοσκοπήθηκε με την ίδια και τον Τομ Χιλ να φορούν μικρόφωνα.

Στο διάρκειας σχεδόν εννιά λεπτών βίντεο ακούγονται όλα όσα λένε οι δυο τους.

Ανάμεσα τους και το περιεχόμενο του γράμματος της Μαρίας Σάκκαρη στον Ντάνιελ Γκρεγκ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης της ζητήθηκε να γράψει ένα γράμμα και εκείνη επέλεξε τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο του εξέφρασε τον θαυμασμό της, τον κάλεσε σε έναν από τους αγώνες και του ζήτησε να συναντηθούν. Βέβαια, ευτυχώς δεν του ζήτησε κάτι παραπάνω διότι είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι παντρεμένος από το 2011 με την Ρέτσελ Βάις.

Από εκεί και πέρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι οδηγίες που της δίνει o Τομ Χιλ σε όλη τη διάρκεια του βίντεο κάτι που μας επιτρέπει να μπούμε έστω και για λίγο στο κλίμα των προπονήσεών τους.

Δείτε το βίντεο της WTA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ