ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη - Γουίλιαμς: Μαρία μπορείς να το ξανακάνεις

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη AP IMAGES

Πριν από δέκα ημέρες η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της, αποκλείοντας τη Σερίνα Γουίλιαμς και μάλιστα με ανατροπή (5-7, 7-6, 6-1) για τον 3ο γύρο του Western & Southern Open. Τη Δευτέρα (7/9, 19:00) έχει την ευκαιρία να το κάνει ξανά.

Σήμερα, στο μεγαλύτερο τενιστικό γήπεδο του κόσμου, εκεί όπου η Αμερικανίδα έχει πανηγυρίσει έξι από τους συνολικά 23 Grand Slam τίτλους της καριέρας της, θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες αυτή τη φορά (7/9, 19:00) για τον 4ο γύρο του US Open.

Η σπουδαία αναμέτρηση της Σάκκαρη με τη Γουίλιαμς, θα ανοίξει το πρόγραμμα της 8ης ημέρας στο Arthur Ashe (19:00GR) και θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς όλοι περιμένουν την αντίδραση της Βασίλισσας Σερίνα για την πρόσφατη ήττα από τη Μαρία.

"Το γεγονός ότι την κέρδισα την προηγούμενη εβδομάδα, μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως παίζει. Είναι η Σερίνα και τη σέβομαι 1000%. Ίσως δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην τακτική αυτή τη φορά. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένη γι’αυτό” είπε η Σάκκαρη ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

"Από τη στιγμή που έχασα την προηγούμενη εβδομάδα, έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο court τώρα, κόντρα στην ίδια αντίπαλο και να παίξω καλύτερα από την προηγούμενη φορά” υπογράμμισε η 38χρονη Αμερικανίδα.

Αμέσως μετά (μετά τις 21:00GR), στο κεντρικό court θα διεξαχθεί το μεγάλο ανδρικό ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Ντόμινικ Τιμ και τον ανερχόμενο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στην πρώτη του συμμετοχή σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης. Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ανδρών στο tour.

Στο βραδινό πρόγραμμα του Arthur Ashe, ο περσινός φιναλίστ Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αναμετρηθεί με τον γηπεδούχο και ικανό για όλα, Φράνσις Τιαφό ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με την αναμέτρηση της Νο2 του ταμπλό, Σοφία Κένιν κόντρα στη δυνατή Ελισέ Μερτένς.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (07/09) στα δύο κεντρικά courts

Arthur Ashe Stadium (ώρα έναρξης 19:00GR)

15-Maria Sakkari (Greece) v 3-Serena Williams (U.S.)

15-Felix Auger-Aliassime (Canada) v 2-Dominic Thiem (Austria)

Όχι πριν τις 02:00GR

Frances Tiafoe (U.S.) v 3-Daniil Medvedev (Russia)

16-Elise Mertens (Belgium) v 2-Sofia Kenin (U.S.)

Louis Armstrong Stadium (ώρα έναρξης 18:00GR)

Vasek Pospisil (Canada) v 21-Alex de Minaur (Australia)

Alize Cornet (France) v Tsvetana Pironkova (Bulgaria)

6-Matteo Berrettini (Italy) v 10-Andrey Rublev (Russia)

Victoria Azarenka (Belarus) v 20-Karolina Muchova

MEN’S DRAW| WOMEN’S DRAW| OOP(-7h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ