ΤΕΝΙΣ

US Open: Με Σερίνα Γουίλιαμς στους "16" η Σάκκαρη

Serena Williams, of the United States, reacts after defeating Sloane Stephens, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Serena Williams, of the United States, reacts after defeating Sloane Stephens, of the United States, during the third round of the US Open tennis championships, Saturday, Sept. 5, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Μία συγκινητική Σερίνα Γουίλιαμς, "μεταμορφώθηκε" από τα μισά του αγώνα και μετά και πέτυχε μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην Σλόαν Στίβενς και θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στις "16" του US Open!

Αυτή είναι η καρδιά μιας μεγάλης πρωταθλήτριας. Διότι μόνο το "μέταλλο" μιας τέτοιας γεννημένης νικήτριας, θα μπορούσε να φέρει "τούμπα" ένα ματς που κυλούσε άσχημα για την Σερίνα Γουίλιαμς που έδειχνε να βρίσκεται σε κακή μέρα για ενάμιση σετ πριν "χτίσει" μια τρομερή αντεπίθεση που έκανε σκόνη και θρύψαλα την Σλόαν Στίβενς.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων "φλέρταρε" με τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του US Open από την νικήτρια της διοργάνωσης το 2017, ωστόσο, όταν "ξύπνησε" δεν είχε αντίπαλο μπροστά της και τελικά επικράτησε της Στίβενς με 2-6, 6-2, 6-2 και παραμένει σε τροχιά 24ου Major!

Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι, μέχρι και τα πρώτα games του δεύτερου σετ, το μοναδικό στοιχείο που κρατούσε την Σερίνα εντός ματς ήταν το σερβίς της.

Η Στίβενς είχε κυριαρχήσει απόλυτα στα ράλι με πολύ επιθετικό τένις, τρέχοντας το βαρύ κορμί της 38χρονης τενίστριας από γωνία σε γωνία και εκθέτοντας όλες τις αδυναμίες του. Η 27χρονη Αμερικανίδα πήρε πολύ άνετα το πρώτο σετ και έφτασε σε μια "χρυσή" break point ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου σετ πριν υποστεί ολική κατάρρευση...

Μετά το 6-2, 2-2 όπου συνέβη η κρίσιμη αυτή εξέλιξη, η Σερίνα "μεταμορφώθηκε" στο επιθετικό υπερόπλο που γνωρίζουμε ενώ η Στίβενς κατέρρευσε εντελώς τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά και στο τέλος ηττήθηκε μάλλον εύκολα από την θρύλο του αθλήματος που είπε ένα πολύ ηχηρό "όχι" σε έναν πρόωρο αποκλεισμό.

Και τώρα, το σημαντικότερο ματς στην καριέρα της Μαρίας Σάκκαρη, μέχρι το επόμενο φυσικά, την περιμένει!

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα κληθεί να παίξει ξανά, εντός λίγων ημερών, με την θρύλο του αθλήματος με τον φόντο να είναι τώρα πολύ μεγαλύτερο, μιας και η νικήτρια προκρίνεται στα προημιτελικά του US Open!

Η Σάκκαρη θα επιχειρήσει να μπει για πρώτη φορά σε 8άδα ενός Major και θα χρειαστεί να κάνει ό,τι έπραξε στη Νέα Υόρκη για το τουρνουά του Σινσινάτι μερικές μέρες πριν! Η αποστολή είναι πιο δύσκολη αλλά η Μαρία γνωρίζει τον τρόπο, έχει τεράστια αυτοπεποίθηση και αυτό την καθιστά εξόχως επικίνδυνη...

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ