ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Τιτανομαχία Φέντερερ - Ναδάλ στον ημιτελικό

Spain's Rafael Nadal, right, and  Switzerland's Roger Federer pose with their trophies after the men's final match for the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 5, 2011, in Paris.  (AP Photo/Lionel Cironneau)
Spain's Rafael Nadal, right, and Switzerland's Roger Federer pose with their trophies after the men's final match for the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 5, 2011, in Paris. (AP Photo/Lionel Cironneau) ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Roland Garros μετά τις νίκες τους απέναντι σε Βαβρίνκα και Νισικόρι αντίστοιχα.

Ο ημιτελικός που περίμεναν όλοι οι φίλοι του τένις μετά την κλήρωση του Roland Garros θα γίνει πραγματικότητα. Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ραφαέλ Ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Roland Garros μετά τις νίκες τους απέναντι σε Βαβρίνκα και Νισικόρι αντίστοιχα.

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που οι δύο σπουδαίοι τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι επί γαλλικού εδάφους με τον Ισπανό να μετρά ισάριθμες νίκες.

Ο Ναδάλ έκανε τα μαγικά του στον αγώνα με τον Νισικόρι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ιάπωνα. Με τρομερό ρυθμό επικράτησε με 6-1, 6-1, 6-3 επί του αντιπάλου του και έφτασε τις 91 νίκες σε 93 αγώνες στο Roland Garros. Πλέον, θέλει να επιβεβαιώσει την παράδοση που τον θέλει όποτε φτάνει στα ημιτελικά να κατακτά και το τρόπαιο (έχει 11-0).

Στην αντίπερα όχθη ο Ρότζερ Φέντερερ είχε πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Βαβρίνκα. Ο "μαέστρος" επικράτησε με 7-6 (4), 4-6, 7-6 (5), 6-4 κόντρα στον συμπατριώτη του και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Roland Garros μετά το 2012!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ