ΤΕΝΙΣ

Προκρίθηκαν Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ, ακάθεκτη η Σερένα

Προκρίθηκαν Τζόκοβιτς - Ζβέρεφ, ακάθεκτη η Σερένα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στους "16" του Αυστραλιανού Open, όπως και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με την κορυφαία Σερένα Γουίλιαμς.

Για πρώτη φορά στο φετινό Open της Αυστραλίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε σετ, αλλά πήρε την πρόκριση στους "16" κερδίζοντας τον Ντένις Σαποβάλοφ με 6-3, 6-4, 4-6, 6-0.

Ο Σέρβος θα βρεθεί για 12η φορά στην δεύτερη εβδομάδα του Open της Αυστραλίας και θα προσπαθήσει να προκριθεί στα προημιτελικά, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και μία τριετία.

Αντίπαλος του Τζόκοβιτς θα είναι ο 22χρονος Ρώσος, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Από εκεί και πέρα την πρόκριση πήρε και η Σερένα Γουίλιαμς που νίκησε με 2-0 σετ την Γιαστρέμσκα και πάει... τρένο για το 24ο τρόπαιο σε Grand Slam. Βέβαια, για να τα καταφέρει θα χρειαστεί να προσπεράσει το εμπόδιο της Χαλέπ (που είναι το νούμερο ένα στην κατάταξη) η οποία πέταξε εκτός την Βένους Γουίλιαμς με 2-0 σετ επίσης.

Τέλος, για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει στους "16" της Αυστραλίας ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο συγκεκριμένος τενίστας χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε τον Άλεξ Μπολτ με 6-3, 6-3 και 6-2. Επόμενο παιχνίδι για τον Ζβέρεφ θα είναι αυτό απέναντι στον δύσκολο Μίλος Ράονιτς από τον Καναδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ