ΤΕΝΙΣ

Ο γιος του Μαού είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Roland Garros

Ο γιος του Μαού είναι και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Roland Garros

Ο γιος του Νικολά Μαού, Νατανέλ, για δεύτερη διαδοχική χρονιά έσπευσε να αγκαλιάσει τον πατέρα του και έγινε ξανά viral. (VIDEOS)

Υπάρχουν στιγμές στον αθλητισμό που οι εικόνες και τα συναισθήματα που προκαλούνται ξεπερνούν τα αποτελέσματα. Πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ο Νατανέλ Μαού. Για όσους κάτι λέει το όνομα του, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον επτάχρονο γιο του Γάλλου τενίστα, Νικολά Μαού.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο επτάχρονος αποτελεί τη μασκότ του Roland Garros τα τελευταία δύο χρόνια.

Πέρσι, είχε τρέξει μέσα στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τον πατέρα του την κατάκτηση του διπλού. Ο Νικολά Μαού μαζί με τον Πιερ Εμπερ επικράτησαν 6-2, 7-6 (4) απέναντι στον Όλιβερ Μάραχ και τον Μάτε Πάβιτς. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα τους ο μικρός Νατανέλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έσπευσε στην αγκαλιά του πατέρα του, ενώ λίγο αργότερα χάρισε σε όλους τους φίλους του τένις ένα μοναδικό χορευτικό.

Φέτος, τα πράγματα ήταν διαφορετικά για τον Νικολά Μαού. Τόσο στο διπλό όσο και στο μονό αποκλείστηκε στο γύρο των "32". Την περασμένη Δευτέρα έχασε με 3-6, 7-6(3), 6-4, 7-6 (3) από τον Αργεντινό Μάγιερ και αποχαιρέτησε το τουρνουά. Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Γάλλο τενίστα να ξεσπά σε κλάματα. Ο μικρός Νατανέλ έσπευσε και πάλι να αγκαλιάσει τον πατέρα του για να τον παρηγορήσει αναγκάζοντας ακόμα και τον Μάγερ να χειροκροτήσει.

Αν ο 37χρονος Γάλλος επιβεβαιώσει τη δήλωσή του ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά στο μονό του Roland Garros, αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα ξεχωριστό φινάλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ