ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ: "Δεν φοβάμαι το τέλος της καριέρας μου"

Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal celebrates as he defeats Taylor Fritz of the U.S. in the men's final match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Ράφαελ Ναδάλ μίλησε στο GQ και εξήγησε πως δεν τον αγχώνει ή τον φοβίζει η στιγμή που θα υποχρεωθεί να βάλει τέλος στην τεράστια καριέρα του.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι από τους τοπ τενίστες που αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν το δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι στις ΗΠΑ για τα δύο τουρνουά στη Νέα Υόρκη, προτιμώντας να κάτσει στη Μαγιόρκα και να προετοιμαστεί για τα χωμάτινα τουρνουά στην Ευρώπη, με κύριο στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του στο αγαπημένο του Γαλλικό Όπεν.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και 12 φορές πρωταθλητής του Roland Garros, σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού GQ, μίλησε για την απόσυρσή του από το επαγγελματικό τένις αλλά και την για την επιστροφή του στα courts, μετά την τενιστική καραντίνα.

"Όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται το τέλος. Νιώθω σεβασμό για το τέλος αλλά όχι φόβο. Όταν έρθει η στιγμή της απόσυρσης θα πρέπει να το δεχθώ και να κοιτάξω μπροστά, ψάχνοντας για ένα νέο κίνητρο στη ζωή" είπε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Ναδάλ που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ισπανούς αθλητές στην ιστορία του Ισπανικού αθλητισμού.

Όσον αφορά για την επιστροφή του στο ATP Tour, ο Ράφα εμφανίστηκε αινιγματικός και τόνισε ότι πρέπει να γίνει με ασφάλεια.

"Δεν μπορώ να πω πότε θα επιστρέψω καθώς ακόμα η κατάσταση είναι μπλεγμένη. Όταν έρθει ο καιρός, θα πάρω την απόφασή μου κι αφού έχω μιλήσει με την οικογένεια και την ομάδα μου. Μαζί θα πάρουμε την τελική απόφαση που θα ταιριάζει σε όλες τις πλευρές" τόνισε ο Ναδάλ.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ