ΤΕΝΙΣ

Μπέκερ: "Ο Τσιτσιπάς ήταν αδυσώπητος κόντρα στον Φέντερερ"

Μπέκερ: "Ο Τσιτσιπάς ήταν αδυσώπητος κόντρα στον Φέντερερ"
AP Photo/Andy Brownbill AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Ο Μπόρις Μπέκερ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά, υποστήριξε ξανά ότι πιστεύει πως θα φτάσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και τον αποθέωσε για την εμφάνισή του κόντρα στον Φέντερερ.

Μπορεί το Αυστραλιανό Όπεν να ολοκληρώθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο ATP 250 της Σόφιας, όμως τα αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνισή του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μπόρις Μπέκερ να τον αποθεώσει επικεντρώνοντας στην εμφάνισή του κόντρα στον Φέντερερ.

"Θα σχολιάσω το ματς με τον Φέντερερ. Η νοοτροπία και η γενικότερη στάση του σε αυτό το ματς ήταν εντυπωσιακή. Μπαίνεις βράδυ στη Rod Laver Arena κόντρα στον Φέντερερ και οφείλεις να περιμένεις σχεδόν όλο το κοινό να είναι εναντίον σου. Και όμως, στο τέλος του ματς σχεδόν όλοι ήταν μαζί του! Τρομερή αντιστροφή ρόλων! Δεν το θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί! Σε αυτό το ματς, ο Στέφανος ήταν αδυσώπητος. Δεν έκανε ούτε ένα διπλό λάθος, δεν χάρισε τίποτα στον Ρότζερ" ανέφερε ο σπουδαίος τενίστας ο οποίος πλέον είναι σχολιαστής στο Eurosport..

Στη συνέχεια επανέλαβε την εκτίμησή του ότι ο Τσιτσιπάς και ο Ζβέρεφ θα βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης: "Θα γίνουν το Νο1 και το Νο2 του κόσμου σίγουρα. Βλέπω πολύ ψηλά και τον Τιάφο. Ακόμα και το κενό των Big3 θα καλυφτεί. Έτσι έχει γίνει σε όλες τις “γενιές” παικτών".

Photo credits: AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ