ΤΕΝΙΣ

Miami Open: Μπαίνει στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) (AP PHOTO/TREVOR COLLENS)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση για την πρεμιέρα του στο Miami Open. Συμμετέχουν επίσης οι Φέντερερ, Βαβρίνκα και Ζβέρεβ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει στη δράση για την πρεμιέρα του στο Miami Open και στόχος φυσικά είναι να προχωρήσει όσο περισσοτερο γίνεται, έχοντας να αντιμετωπίσει σπουδαίους τενίστες.

Μετά την ηττα του στο Indian Wells, ο πρωταθλητής μας θα αναμετρηθεί με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Φλόριντα. Ο αγώνας θα γίνει στο Grandstand και αναμένεται να αρχίσει απόψε τα μεσάνυχτα.

Νωρίτερα, ο Ροτζερ Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό court τον Ράντου Άλμποτ, ενώ θα προηγηθεί η αναμέτρηση του επίσης Ελβετού, Σταν Βαβρίνκα, ενάντια στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς. Όσο για τον Αλεξάντερ Ζβερεβ, θα παίξει με τον Νταβίντ Φερέρ!

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ