ΤΕΝΙΣ

Λεντλ για τον GOAT: "Προηγείται ο Φέντερερ, αλλά..."

Tennis great Ivan Lendl, lower left, watches as Alexander Zverev, of Germany, plays Peter Polansky, of Canada, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 28, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Tennis great Ivan Lendl, lower left, watches as Alexander Zverev, of Germany, plays Peter Polansky, of Canada, during the first round of the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 28, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

O θρύλος του τένις, Ιβάν Λεντλ πήρε θέση στο ερώτημα για τον GOAT, υποστηρίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή ο Ρότζερ Φέντερερ προηγείται των Ναδάλ και Τζόκοβιτς, αλλά τίποτα δεν

Ο θρύλος του αθλήματος, Ιβάν Λεντλ τοποθετεί, προς το παρόν, τον Ρότζερ Φέντερερ ως τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών αλλά, γι'αυτόν το θέμα GOAT δεν έχει ξεκαθαριστεί και θα γίνει μόνο όταν ολοκληρωθούν οι καριέρες των Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με το πρώην Νο1 του κόσμου, ο τελικός αριθμός των κερδισμένων Slams θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο ενώ η δημοφιλία του αθλητή δεν παίζει ρόλο για το ζήτημα του GOAT.

"Φυσικά και θα κριθεί ανάμεσα στους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς στο ποιος θα καταλήξει με τα περισσότερα Slams. Το μόνο που μπορείς να πεις αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Ρότζερ ηγείται της κούρσας αλλά το ταξίδι δεν έχει ολοκληρωθεί. Όταν αποσυρθούν και οι τρεις, θα φτάσουμε σε ασφαλές συμπέρασμα".

"Προς το παρόν, ο Φέντερερ είναι ο GOAT. Το κομμάτι της δημοφιλίας δεν πρέπει να παίζει ρόλο για να κρίνεις κάποιον ως τον καλύτερο. Μιλάμε για τα κατορθώματά του στο γήπεδο οπότε μόνο αυτά μετρούν", είναι το σκεπτικό του. Λεντλ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ