ΤΕΝΙΣ

Κόντρα στον Βαβρίνκα ο Μάρεϊ

Britain's Andy Murray clenches his fist as he defeats Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. Murray won 2-6, 6-1, 7-6, 6-1. (AP Photo/Christophe Ena)
Britain's Andy Murray clenches his fist as he defeats Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Wednesday, June 7, 2017 in Paris. Murray won 2-6, 6-1, 7-6, 6-1. (AP Photo/Christophe Ena) AP

O Άντι Μάρει και ο Σταν Βαβρίνκα πήραν τα δύο εισιτήρια για την πρόκριση στα ημιτελικά και ένας από τους δύο θα αντιμετωπίσει λογικά τον Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros.

Τα δύο φαβορί των τελευταίων χρονικά προημιτελικών πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros. Ο Σταν Βαβρίνκα και ο Άντι Μάρεϊ θα συνθέσουν τελικά το δυνατό ζευγάρι των ημιτελικών του τουρνουά (Παρασκευή, 09/06) μετά τον αποκλεισμό του Τζόκοβιτς.

Ο Βαβρίνκα ήταν εκείνος που πήρε πρώτος το εισιτήριο για τα ημιτελικά και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Το εμπόδιο του Τσίλιτς ήταν τελικά μικρό για τον Ελβετό που πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3, 6-1. Αυτή είναι η τρίτη διαδοχική πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros για τον Βαβρίνκα ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν έχει χάσει ούτε σετ στο τουρνουά.

Στον άλλο προημιτελικό τα πράγματα ήταν σαφέστατα πιο δύσκολα για τον Άντι Μάρεϊ απέναντι στον Κέι Νισικόρι. Η νίκη με 2-6, 6-1, 7-6 (0), 6-1 ήρθε μετά από μία μάχη που κράτησε δύο ώρες και 39 λεπτά.

Οι δύο τενίστες είχαν από ένα καλό σετ στην αρχή του παιχνιδιού και έτσι το ματς κρίθηκε στο τρίτο. Εκεί ο Μάρεϊ έκανε break στο πέμπτο game για να απαντήσει ο Νισικόρι στο έκτο! Ο Βρετανός έκανε εκ νέου break στο ενδέκατο game για να προηγηθεί με 6-5, όμως ο Νισικόρι απάντησε και έστειλε το σετ στο tie break. Εκεί ο Μάρεϊ ήταν καλύτερος και έκανε το 2-1 για να φτάσει εύκολα στη νίκη με 6-1 στο τέταρτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Μάρεϊ και Βαβρίνκα θα τεθούν αντιμέτωποι για 18η φορά με τον Βρετανό να προηγείται με 10-7. Στο χώμα είχαν συναντηθεί ξανά στον περσινό ημιτελικό του Roland Garros με τον Μάρεϊ να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-2, 4-6, 6-2.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κόντρα στον Βαβρίνκα ο Μάρεϊ

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ